• KONTAKTNÝ POLICAJT

• V zmysle rozkazu Policajného zboru na zabezpečenie plnenia úloh v súvislosti s ochranou mäkkých cieľov na školách č.55/2023 bol určený ako kontaktný policajt pre našu školu ppráp. Peter DUTKA.

V prípade zistenia protiprávneho konania je možné kontaktovať príslušné obvodné oddelenie Policajného zboru v Ružomberku mailom: oork.rk@minv.sk alebo telefonicky: 0961483705.

Táto správa sa zvereňuje na požiadanie Policajného zboru v Ružomberku.

• Nadpis Tlačivo o bezpríznakovosti

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

• Nadpis