• OZNAM O PRERUŠENÍ PREVÁDZKY MŠ

• Vážení rodičia,

oznamujeme Vám, že prevádzka materskej školy bude dňa 24.06.2024 (pondelok) prerušená z dôvodu plánovanej odstávky elektrickej energie.
            Prevádzka materskej školy bude opäť obnovená dňa 25.06.2024.

Ďakujeme za pochopenie.

• OZNAM

• Važení rodičia,

od dnes 12.6.2024 nie je možné ukladať bicykle pod prístrešok pri kuchyni v objekte školy. Tento priestor je od dnes uzavreté stavenisko, z dôvodu začatia prác na nadstavbe MŠ. Keďže nemáme podmienky na určenie náhradného priestoru, odporúčam iný spôsob prepravy, alebo nechať si bicykle čo najbližšie ku škole u známych. Ďakujeme za pochopenie.

• Nadpis Tlačivo o bezpríznakovosti

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

• Nadpis