• OZNAM O PRERUŠENÍ PREVÁDZKY ZŠ S MŠ

• Vážení rodičia,

oznamujeme Vám, že prevádzka ZŠ s MŠ Stankovany bude od 14.02.2024 prerušená z dôvodu vysokej chorobnosti detí.
            Prevádzka ZŠ s MŠ Stankovany bude opäť obnovená  po jarných prázdninách dňa 26.02.2024.

Ďakujeme za pochopenie.

• OZNAM!

• Prerušenie vyučovania žiakov 1. a 2. ročníka

Od zajtra 13.2.2024 (utorok) do 16.2.2024 (piatok) bude prerušené vyučovanie v danej triede pre vysokú chorobnosť.
            Riaditeľka školy

• OZNAM O PRERUŠENÍ PREVÁDZKY MŠ

• Vážení rodičia,

prevádzka materskej školy bude z dôvodu vysokej chorobnosti detí prerušená od 07.02.2024 do 09.02.2024 vrátane.

Prevádzka MŠ bude opäť obnovená dňa 12.02.2024 (pondelok).

Ďakujeme za pochopenie.

• Nadpis Tlačivo o bezpríznakovosti

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

• Nadpis